Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.

Cégmódosítás-adásvétel  - Körültekintéssel - bizalommal - akár ingyen


Fontos, hogy körültekintően járjon/járjanak el a cégmódosítás, kötelező cégmódosítás, cégadatok változtatása során. Ügyvéddel, jogásszal érdemes alaposan átbeszélni, megfontolni a cégmódosítást, és minden létező, felmerülő, aktuális módosítást egyszerre végeztessenek el, hisz ha több dolgot módosítanak, - nálunk legalábbis - annak nincs többletköltsége. Ne kelljen már néhány hét, hónap múlva olyan módosítandó jog, tény miatt ügyvédhez mennie, amit az előző módosítás idején is átvezethettek volna - bármiféle pluszköltség nélkül. Ha tudja, hogy néhány héten belül felvesz pl. új telephelyet is, várja meg, és egyszerre módosíttasson. Kímélje a pénztárcáját, és idejét !

Cégmódosítás, kötelező cégmódosítás kedvező áron, illetve ingyen cégmódosítás is igénybe vehető könyvelés vagy székhely rendelése esetén a legnagyobb cégalapítás portálon.

Cégmódosítás 17.900.- + ÁFA áron ügyvéddel, kötelező cégmódosítás,  olcsó cégmódosítás, de lehetséges a cégmódosítás ingyen is.

 


Cégmódosítás tárgya


  • tagok változása (esetleg arányváltozás), cégértékesítés, üzletrészátruházás
  • ügyvezető változás, megbízás meghosszabbítása
  • székhely, telephely, fióktelep változás, új felvétele
  • cégnév változás, tevékenységi kör változás
  • egyéb adatváltozás is cégmódosítás: lakcím változás stb.
  • jogviszonyok változása, új jogi kikötések pl. osztalékelőleg lehetősége

A cégmódosítás társasági szerződés módosítását jelenti. Minden esetben a velünk együttdolgozó ellenjegyző ügyvédek megkövetelik azt, hogy a társasági szerződést módosító, cégmódosító okiratot minden tag ellássa kézjegyével. Ezek után jogvita gyakorlatilag kizárt. Amennyiben nincs konszenzus a tagok  között van egyéb jogi megoldás is, ha ilyen előfordul, kérem hívjon minket telefonon.


 

CÉGMÓDOSÍTÁSHOZ és INGYEN CÉGMÓDOSÍTÁSHOZ KÉRJEN IDŐPONTOT! 

 Tel.: 06 1 235 0566  I  Mobil: 06 30 386 2070  I  


bt alapítás, bt alapítás 2017, 2018. Bt alapítás feltételei, bt alapítás költségei, ingyenes cégalapítás székhelyszolgáltatással, székhelyszolgáltatás Újlengyelben, Pest megyében iparűzési adó mentes helyen.